Volgen

Hoe kan ik uitzetten dat er in de tijdlijn meldingen worden gemaakt van collega's die lid zijn geworden van groepen?

Dit kun je uitzetten binnen omgevingsbeheer > algemeen; Dan kun je bij Team lidmaatschap bij open groep en gesloten groep de vinkjes: "Lidmaatschap wijzigingen weergeven in de tijdlijn van het team" uitzetten.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen