Hoe kan ik documenten bewerken?

Documenten kan je bewerken door ze te downloaden, te bewerken en vervolgens op te slaan in dezelfde map.

Als je het bestand vervolgens in dezelfde map, zonder de naam te wijzigen, weer upload, zul je een melding krijgen als bijvoorbeeld:

Klik op OK en het nieuwe aangepaste bestand heeft het oude bestand vervangen.

Exclusief in Internet Explorer, kunnen bestanden ook direct geopend, bewerkt en vervangen worden. Meer hierover...