Hoe ziet Embrace er op mijn mobiel uit?

Hieronder een schermvoorbeeld op mobiel.

Een paar opmerkingen over de mobiele versie:

• De algemene tijdlijn beheerst de startpagina op mobiel. Dit is de core functionaliteit die men buiten kantoor gebruikt.
  • Onderaan kan doorgeklikt worden naar overige functies (standaard=: Tijdlijn, Groepen, Collega's en Meer). Deze kunnen aangepast worden, maar dat kan onder meerwerk vallen.
  • De mobiele versie heeft in verband met ruimte en gebruiksvriendelijkheid een paar functies moeten laten vallen. Meer hierover...