Kan ik bestanden direct openen en bewerken?

Exclusief in Internet Explorer, kunnen Microsoft Office bestanden ook direct geopend, bewerkt en vervangen worden. Als je een bijvoorbeel een Word of Excel bestand opent vanuit Internet Explorer zul je zien dat er een (extra) knop 'Openen' staat.

Volg de instructies (je zul waarschijnlijk de eerste keer je microsoft accountgegevens in moeten voeren) en je kan het bestand direct aanpassen en opslaan.

Waarom is dit alleen mogelijk in Internet Explorer?

Internet Explorer en Microsoft Office zijn producten van hetzelfde bedrijf, en werken daarom beter samen dan andere browsers.