Hoe plaats ik een bericht/vraag?

In het invulvlak "Deel jouw nieuws, mening en vragen met collega's" kunnen berichten en of vragen geplaatst worden. Berichten/vragen kunnen zowel op de startpagina als in een groep worden geplaatst.

In een bericht kun je ook een poll start, waar andere gebruikers op kunnen stemmen en reageren.

• Met een ‘@-teken’ kan er verwezen worden naar personen of groepen
  • Met een ‘$-teken’ kan er verwezen worden naar een page
  • Met een ‘#-teken’ kan er een tag (trefwoord) gekoppeld worden aan een bericht
  • Aan een bericht kunnen bestanden gekoppeld worden
  • In een bericht kunnen hyperlinks worden geplaatst. In het bericht wordt dan een voorbeeldweergave geplaatst.