Wat koppelt Embrace met Linkedin op mijn profiel ?

Als je LinkedIn koppelt aan Embrace worden je profielfoto en emailadres gevuld op basis van LinkedIn data.

Ervaringen en opleidingen worden niet meer via Linkedin gevuld.

De LinkedIn-koppeling werkt niet meer volledig. Dit heeft te maken met een verandering in de API (de koppellaag waar wij gebruik van maken om informatie uit LinkedIn in Embrace te krijgen) van LinkedIn. Deze verandering hebben wij reeds doorgevoerd, maar er is ook een nieuw partnerprogramma gekomen bij LinkedIn. Op dit moment is Embrace nog geen geautoriseerde partner, met als gevolg dat onze koppeling alleen een subset van de informatie terugkrijgt.