Hoe werkt het profiel?

Van alle gebruikers van Embrace wordt een profiel aangemaakt.

Andere gebruikers kunnen informatie over collega’s opzoeken zoals hun contactinformatie, expertises en activiteit op het intranet.

Op iedere plek op het intranet waar een profiel blokje wordt weergegeven is de profiel pop-up na een klik op dat blokje zichtbaar. Vanaf de profiel pop-up kan het volledige profiel van een collega worden bekeken.

Vanuit de zijbalk of profielpagina zijn verschillende onderdelen van het profiel te bereiken.

• Mijn profiel. Door hierop te klikken gaat de gebruiker naar zijn profieloverzicht. Hier kan de gebruiker ook zijn berichten teruglezen.
  • Profiel bewerken. Door hierop te klikken gaat de gebruiker naar de pagina om de profielinstellingen te wijzigen.
  • Mijn pages. Door hierop te klikken gaat de gebruiker naar het overzicht van persoonlijke pages. Ook kan een nieuwe page worden gestart.
  • Mijn gedeelde documenten. Door hierop te klikken gaat de gebruiker naar het overzicht van persoonlijke documenten. Deze documenten zijn ook inzichtelijk en doorzoekbaar voor andere gebruikers.
  • Hier kan de gebruiker zijn wachtwoord, e-mailnotificaties en privacy instellingen wijzigen.
  • Pagina indeling bewerken. Door hierop te klikken kan de gebruiker zijn startpagina qua indeling wijzigen. Hier kan de gebruiker widgets kiezen die op zijn startpagina moeten komen. Deze optie is alleen beschikbaar als de gebruiker zich op de startpagina bevindt. Deze optie is niet zichtbaar als de gebruiker actief is op een vervolgpagina.