Wat is Webdav?

Webdav biedt de mogelijkheid om de verschillende documenten van Embrace in je lokale documentenstructuur te tonen. Hierdoor kun je de documenten direct openen en opslaan (je hoeft niet te downloaden en te uploaden). Iedere gebruiker kan dit zelf instellen.

Waar is dit handig voor?

Als je grote hoeveelheden documenten in één keer uit een groep wil downloaden of verplaatsen.

Uitzondering

Afhankelijk van de netwerkinrichting van een organisatie kunnen er beperkingen zijn voor om Webdav te installeren.

Gerelateerde informatie

Handleiding installatie Webdav