Kan ik een doorontwikkeling voor de Embrace software aandragen?

Ja dit is mogelijk. Voorwaarde is dat je klant bent van Embrace.

Alle gebruikerswensen worden ingeschoten en verzameld in de Embrace gebruikersgroep.

Embrace gebruikersgroep

Op de online embrace gebruikersgroep zijn alle Embrace klanten aangesloten. In deze omgeving kun je nieuwe gebruikerswensen indienen. 2 keer per jaar vindt er een stemronde plaats om de wensen gezamenlijk te prioriteren. De wensen met de meeste stemmen komen op de ontwikkelkalender van Embrace.

Toegang tot gebruikersgroep

Vraag jouw Embrace consultant of projectleider om toegang tot de gebruikersgroep. Zij regelen een inlog voor je.

Gerelateerde informatie

Online gebruikersgroep