Is er een overzichtspagina van verschillende hashtags binnen Embrace?

Nee, Er is geen overzicht van alle hashtags. In omgevingsbeheer kopje gebruikerstag kun je wel zien hoeveel tags er zijn. Aan de hand van de zoekfunctie kun je binnen dit onderdeel zoeken naar bepaalde tags.

Als je tijdens het opmaken van een bericht op een # klikt + een letter (bijv: b) krijg je suggesties met tags die beginnen met de letter b.