Wie kunnen mijn bericht lezen als ik iets plaats op Embrace?

Plaats je het bericht in een open team? Dan kunnen alle mensen die lid zijn van de omgeving je bericht zien. Plaats je het bericht in een gesloten team? Dan kunnen alleen leden van dat team je bericht zien.

Uitzondering

Een uitzondering vormen externe gebruikers. Externe gebruikers zien alleen de berichten die worden geplaatst in de teams waar ze lid van zijn.