Hoe vermeld ik een collega?

Gebruik een @ in een bericht om een collega of een groep te vermelden. Dit kan op de tijdlijn of in het reactieveld van pages of content pagina's. De collega (of groepsleden) ontvangt bij het eerstvolgende intranet bezoek een notificatie.

Ook kan er, als dat zo ingesteld is voor die persoon, een email notificatie aan gekoppeld zijn. Meer hierover...

Stap 1. Type een @ of klik op de knop 'een persoon vermelden'.

Stap 2. Begin direct na de @ de naam van de persoon of groep te typen die je wil vermelden. Hij/zij verschijnt automatisch als suggestie.

Stap 3. Klik op de suggestie en de vermelding is klaar. Als je bericht geplaatst is kan je op de vermelding klikken om direct naar het profiel van de persoon of groep te gaan.