Hoe kan de startpagina ingedeeld worden?

De startpagina is gepersonaliseerd waardoor iedere gebruiker een andere inhoud ziet. Gebruikers kunnen de startpagina zelf inrichten met widgets die interessant zijn.

Vanuit de zijbalk --> mijn profiel kan de gebruiker bij "Pagina indeling bewerken". Door hierop te klikken kan de gebruiker zijn startpagina qua indeling wijzigen door de widgets vanuit de bibliotheek naar de juiste locatie te slepen. Hier kan de gebruiker widgets kiezen die op zijn startpagina moeten komen. Deze optie is alleen beschikbaar als de gebruiker zich op de startpagina bevindt. Deze optie is niet zichtbaar als de gebruiker actief is op een vervolgpagina.