Wat zijn notificaties?

Door in de linker zijbalk op 'notificaties' te klikken schuiven de notificaties van de gebruiker naar rechts uit, in een zijpaneel. Op het knopje is tevens zichtbaar, door middel van een tellertje, of er nieuwe notificaties zijn. De verschillende notificaties zijn:

• Vermeldingen
    Hier verschijnen de meldingen die met een @ zijn gemaakt. Dit kunnen de groepen zijn waar je lid van bent of als je bij naam wordt vermeld.
  • Interessant voor jou
    Hier verschijnen de reacties op discussies waar jij aan deelneemt. Dit hoeft niet per se te betekenen dat jij wordt vermeld. Maar dit betekent dat er gereageerd is in een discussie waar jij aan deelneemt.
  • Uitnodigingen
    Hier verschijnen de uitnodigingen voor een groep.

E-mailnotificaties

Iedere medewerker kan in zijn of haar profiel aangeven of er een email gestuurd moet worden op het moment dat hij of zij wordt vermeld in een bericht.