Volgen

Kan ik een groep verwijderen?

Je hebt als beheerder verschillende mogelijkheden:

  • Een groepsbeheerder en een omgevingsbeheerder kunnen een groep 'archiveren'.
  • Een gearchiveerde  groep kan op een later moment weer geactiveerd worden. 
  • Het is niet mogelijk om als groepsbeheerder een groep helemaal te verwijderen uit de omgeving. 
  • Het is vanaf 1.12 mogelijk om als omgevingsbeheerder een groep helemaal te verwijderen uit de omgeving. Let op, de inhoud is hierna voorgoed verwijderd. 

Gerelateerde informatie

Rollen

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen